4.06.2006 г., 19:26 ч.

* * * 

  Поезия
1160 0 3
Изгуби се по дългия път
в косите ти посребрели,
изгуби младостта си в замяна на мъдрост.
В ръцете сплетени държиш дете,
наричаш го внук и го обичаш от сърце.
Ах, отива си младостта
като вятър по морския бряг,
идва ново начало,
от любов и обич създадено, а
на него всичко му е дадено.
Младостта е кратък миг от вечността,
а старостта - тя идва, когато поискаш,
а не просто така.

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??