22.06.2006 г., 20:57 ч.

* * * 

  Поезия
713 0 2

Обхваща те бавно,

и бавно просмуква се в теб.

Пропуква и нежните части,

като звук от счупен лед,

и мислиш, не вярваш, че точно на теб

съдбата отредила е най-задния ред.

И бавно просмукан до кости

от студ и омраза,знаеш

ти си “наказан”.

Самотата е кацнала на твоето рамо

и тайно се надява

друг да не навестява, а ти си

блъскаш главата в стената,

и питаш се “защо на мен?”.

Защото случват се неща

просто, ей така.

Съдбата

така е решила

и това за тебе отредила.

На добрите хора се случват

лоши неща?! Нима това е съдба?!...

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Още веднъж поздрваления!!!
  • Красиво и тъжно звучи
    отправяш въпроса "защо"
    Съдбата страхливо мълчи
    коварно донесла ни зло

    Реално и много хубаво написано
Предложения
: ??:??