18.02.2010 г., 22:46 ч.

* * * 

  Поезия
562 0 3

Онзи, който крадеше трохите под масата

от обеда на боговете.

После се събуваше и дълго стъпваше на пръсти,

за да не бъде чут.

Боговете го усетиха, за наказание божие

обедните трохи му отнеха и обувките...

Сега може само да ходи на пръсти,

но вече не е крадец.

 

 

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??