Feb 18, 2010, 10:46 PM

* * * 

  Poetry
568 0 3

Онзи, който крадеше трохите под масата

от обеда на боговете.

После се събуваше и дълго стъпваше на пръсти,

за да не бъде чут.

Боговете го усетиха, за наказание божие

обедните трохи му отнеха и обувките...

Сега може само да ходи на пръсти,

но вече не е крадец.

 

 

© Нана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??