2.04.2007 г., 15:46 ч.

**** 

  Поезия
611 0 3

От върбовите клонки сътвори легло,

в което да положиш любовта,

раздавай ти на всекиго добро

и любовта ти няма да е днес сама.

Построй чешма, с природата се слей,

от камъните във душата си стори я,

сълзите на цветята в нея влей,

горчилката в живота си – изпий я!

За да остане в тебе сладостта,

нектара на изминатия път,

а бъдещето... знам ли...

посоката не е една...

но пък живота ни е вечен кръстопът.

 

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??