15.12.2005 г., 19:39 ч.

* * * 

  Поезия
670 0 0
Защо измислихте живота?
Защо създадохте света?
Нали като в бездънна яма
ще Ви побутне след това?!

Защо избяга от живота?
Защо се върна към смъртта?
Защо иглата си заби дълбоко?
Защо не виждаш любовта?

Защо омразата ти те убива?
Защо, защо си ти?
И колко още хиляди въпроси...
Ще питаш ти, но всеки ще мълчи.

© Радост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??