5.10.2019 г., 17:22 ч.

****;÷÷ 

  Поезия
363 0 0

принцеси на еднорози
принцове с цветя
разпънати усмивки
врява и игра

 

дрехи и прически
като за виенски бал
радост и копнежи
никой не е е спал

 

хубаво е днес, слънцето пече
нещо ново започва да тече
нови запознанства, новички неща
първият учебен ден започва сега 

 

букви оживяват във вълшебна страна
приказки разказват на умните деца
ченгелчета, чертички, весела игра
от смях се заливат мъничките същества

 

в другият отбор цифрите напират
и те искат в приказката да фигурират
първи, втори, едно, две
ние сме героите от царството "Училище" 

 

и така в радост и забава всичко преминава
звънеца бие ден след ден, уроците са като рефрен
порастват мъничките същества
но продължават да вярват в чудната страна

 

© Всемнелюб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??