5.08.2012 г., 13:25 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
423 0 0

Не ми се иска да заспивам,
рано ми е все още,
а и ти къде ли се губиш 
в тия летни нощи.

 

Пак ли някъде навън се скиташ,
дебнеш за жертва от засада,
както лъвицата напада,
без жал и без пощада.

 

Но чакай, излизам след малко
и аз като теб да ловувам,
но внимавай, че с мъж щом те хвана,
ще хапя, ще драскам, защото ревнувам!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??