За теб ще бъда полъх нежен,
подадена в очакване ръка,
тих покой, милувка...
погълната в екстаз сълза.
И прегърнал те до болка,
ще шепна неизказани слова,
а ти ще се усмихваш -
изпълнена с желание и трепет
за една красива,
до лудост всеотдайна игра.
Ще бъде искрено и нежно,
неоткрито в ничии мечти.
С мириса на пролетния вятър
ще бъда с теб, в твоите очи.
© Милко Илиев Всички права запазени