12.08.2009 г., 8:45 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
586 0 22

Светлина на деня

     - озаряване.

Светлина

     - пречистване.

От далечни върхари

     - светлина -

пречистване чрез вода.

 

Усмивка на дете,

сълзи на радост,

с усмивка - любов,

на майка - пречистване

на свята душа.

 

Нежност и хармония,

свобода и радост,

любов и обич,

истина и ум,

усмивка в поглед

- нежен.

 

92г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??