3.05.2017 г., 13:26 ч.

07:59 

  Поезия » Свободен стих
261 1 0

Силен старт

на петък без рими:

облечена в твоята риза,
на слънчева тераса с изглед
към "гараж не паркирай",
всичко от снощи ми идва
на тласъци,
понякога изкуството
ни праща знаци.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??