31.03.2011 г., 21:25 ч.

* * * 

  Поезия
357 0 0

Обичай! Обичай!

Това е, с което се врича

пред БОГА човека.

    ОБИЧАЙ!

Който какъвто е то!

 НЕГО - чрез тях

             не отричай.

Той, ти и те

                сте едно!

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??