Mar 31, 2011, 9:25 PM

* * * 

  Poetry
362 0 0

Обичай! Обичай!

Това е, с което се врича

пред БОГА човека.

    ОБИЧАЙ!

Който какъвто е то!

 НЕГО - чрез тях

             не отричай.

Той, ти и те

                сте едно!

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??