9.10.2016 г., 16:50 ч.

... 

  Поезия » Любовна
750 4 2

В мен гори изпепеляваща любов,
Не знам дали за нея си готов..
Но ти разпали в сърцето ми искра

Още първия път, когато ме разсмя.


Не знам дали на огъня ще издържиш,
Или пък, че си с мен ще съжалиш..
Защото огънят, който с лекота запали,
Е толкова силен.. способен на пожари.


Всячески опитвам да го контролирам,
Затова винаги чувствата си спирам..
Не им давам воля, нито свобода,
За да не мога в тях мъчително да изгоря.


Виждам.. и ти си огън буен, див.
Толкова страстен, нежен и красив.
Но когато два огъня се съберат..
Дали няма всичко да унищожат?

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??