24.09.2007 г., 9:48 ч.

***1 

  Поезия
447 0 2
Как да изразя 
върху празното платно
кървавия залез
на една любов?
Коя четка да използвам?
Кои са най-тъжните цветове?
С какво да изразя тази болка,
която е пленила моето сърце?

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??