24 сент. 2007 г., 09:48

***1 

  Поэзия
461 0 2
Как да изразя 
върху празното платно
кървавия залез
на една любов?
Коя четка да използвам?
Кои са най-тъжните цветове?
С какво да изразя тази болка,
която е пленила моето сърце?

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??