10.03.2017 г., 22:03 ч.  

10 / 03 /17 

  Поезия
337 1 0

 

 

 

10 / 03 /17

 

Почти дошла е пролетта,

напомняйки за есен.

Трамвайните релси събират дъжда

в тънки дълги локви.

По-рядко ли падат там капките,

зависи от ширината на гледната точка

в дължина.

И какво от това,

и какво от всичко.

По-важно е не да бъдем себе си,

а да се държим прилично.

Който успява и двете,

гордо може да се нарече –

личност.

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??