11.10.2010 г., 16:46 ч.

10.10.2010 

  Поезия
619 0 6

Десети, десети, две хиляди и десета година!!!

Бил най-щастливият ден на земята ни!?...

Господи! Нека  всички хора сбъднат мечтите си

 и да  запазят  доброто в сърцата си!!!...

 

 

© Живко Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??