25.08.2010 г., 22:26 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
374 0 0

     Когато върху устните си не усещаш устни,

     когато нощите останат безразлично пусти,

     когато утрото пристига стенейки и сълзите

     вече не отмиват болката...

     когато болката... и тя те изостави

     и от сълзите вече няма нужда,

     и утрото размие се в деня,

     а денят те изнасилва животински

     и усещаш, че и душата ти е чужда в теб -

     спасение намираш в устните,

     които целуват те,

     напук на безразличноста...

© Красен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??