вече 12 години проучваме света
12 години научаваме все нови неща
но най-важното бе това
как да намерим приятелски лица
4 години с вас се познавам
и едва сега осъзнавам
че вие сте с чисти сърца
въпреки всички неволи на младостта
имаше интриги и проблеми
и дори неразрешими дилеми
но със времето всичко се промени
сега вече сме приятели добри
© Ели Всички права запазени
Махни цифрите от стиха, макар, че математиката ми е слабост...
Много приятелски усмивки!