Dec 28, 2008, 9:39 PM

12 години 

  Poetry
606 0 1

вече 12 години проучваме света

12 години научаваме все нови неща

но най-важното бе това

как да намерим приятелски лица

 

4 години с вас се познавам

и едва сега осъзнавам

че вие сте с чисти сърца

въпреки всички неволи на младостта

 

имаше интриги и проблеми

и  дори неразрешими дилеми

но със времето всичко се промени

сега вече сме приятели добри

 

 

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Абитуриентка... Упех мила! И аз ще бъда, за трети път чрез сина ми.
    Махни цифрите от стиха, макар, че математиката ми е слабост...
    Много приятелски усмивки!
Random works
: ??:??