28.10.2008 г., 12:32 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
710 0 0
 

Загубам се в очите ти неразбрана.

Рисувам те с устни, извайвам  с пръсти...

Възкръсвам те със стона на Душата си.

Смесвам те в палитратата на сърцето ми.

Обичам те... шизофренично.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??