29.06.2007 г., 0:35 ч.

17,15 

  Поезия
752 0 5

Седемнадесет-цяло-и-Петнадесет...

Числото на изгубените в себе си...

 

Те посрещат сенките на деня в ума си без страх...

Те се спускат от върха, за да стигнат по-високо...

 

Седемнадесет-цяло-и-Петнадесет...

Числото на не-поета...

 

Той отдавна е влязъл в ума ти, искаш, но не можеш да прогониш...

Той те оплита в усмивката си и заспиваш наяве, потъваш...

 

Седемнадесет-цяло-и-Петнадесет...

Числото на уж-съществуващата ми съвест...

 

Тя винаги ме пази, дори да не искам...

Тя е самодивски  непокорна, просмуква се в тишината, потъва...

 

Повтаряй след мен...

Седемнадесет-цяло-и-Петнадесет...

Седемнадесет-цяло-и-Петнадесет...

 

Числото на света...

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??