5.08.2008 г., 10:00 ч.

17 мига от любовта 

  Поезия
807 1 11
                                                 По повод една годишнина

Търсих те толкоз лета -
17 дотук са отминали,
а всъщност дори не разбрах,
че вечно мене си следвал,
че винаги с теб съм била
още преди да те срещна,
че светла била е нощта,
огряна от лунни пътеки.
Докосвам те с пръсти едва,
а всъщност във тебе се вкопчвам.
Седемнадесет мига от любовта,
а сякаш сега започва...

© Десислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??