24.08.2010 г., 7:51 ч.

* * * 

  Поезия
373 0 0

лястовичките се учат да летят

майките над децата бдят

подготвят ги, когато дойде време

да носят свойто бреме

ще тръгнат на юг

далеч от тук

един пое в друга посока

обърна се срещу потока

полетя спокойно и волно

и зачурулика доволно

известно време мина

около година

когато се събраха

те не разбраха,

че орелът със силен вой

беше той

отхвърлиха го и полетя

към обетованата земя

все още лети горд и волен,

защото е свободен

© Мистър Х Мистър Х Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??