14.04.2011 г., 0:44 ч.

* * * 

  Поезия
389 0 0

"Който не умее да целува

ръка с достойнство,

ще целува дупе на колене"

 

Рискът е платен от онзи,

  който го поеме.

 

Трудно ти е да се наведеш,

застани тогава на колене.

 

Ръката някой вдига и подава

дупето ниво си има,

става за каквото става.

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??