"Който не умее да целува
ръка с достойнство,
ще целува дупе на колене"
Рискът е платен от онзи,
който го поеме.
Трудно ти е да се наведеш,
застани тогава на колене.
Ръката някой вдига и подава
дупето ниво си има,
става за каквото става.
© Благодат Все права защищены