Бели спомени идват неканени,
бели думи безпощадно кръжат,
бели мисли очакват пробуждане,
бяла любов търси път...
Бели птици политат в безвремие,
бяла нежност докосва души,
бяла истина моли за прошка,
бяла болка потъва в очи...
© Maria Simeonova Всички права запазени