7.06.2009 г., 10:26 ч.

* * * 

  Поезия
434 0 0

Изпадам във летаргия,

от нощни духове обзета.

Чува се безсънна ария

на нечия душа

                          проклета.

 

Опитвам се да я намеря

в съзнанието изтощено,

а сънищата ù се смеят

от скрито място

                            защитено.

 

 

Не мога вече да я чуя -

скрила я е зла прокоба

и болка силна там души я,

та гласът ù  чезне в

                                  гроба.

 

 

Утеха вече нийде няма -

и таз душа сега изчезна

в безпокойната омара

на празна,

                  чужда

                              бездна.

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??