29.12.2009 г., 9:51 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
522 0 3

    Обичам те, Незнаен мой,

    идващ със звездния порой!

    Обичам те! Далече стой,

    защото идва звездният порой.

    Порой от страсти и сладки тревоги,

    любов да ни даде до изнемога.

    И нека Съдбата не е тъй строга!

    Да те понеса аз МОГА!

© Десислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??