26.05.2013 г., 16:33 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
546 0 0

Хей, ти, я се погледни

и на какво приличаш ти!?

Да нямаш начин да си в час

със своите желания и свойта страст!

 

Защо така отчаяно вървиш

по пътят си неславен и трънлив?

И трябва да се вземеш във ръце

и нещо да направиш от сърце!

 

Недей се връща в мислите назад,

защото туй те дърпа всеки час,

от същността ти, тук, сега

и луташ се във минала беда!

© Инци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??