Изтупай спомена
от пепелта.
Нека заблести
като рицарски доспехи.
Бори се да остане жив,
дори и с вятърните мелници.
Душата ми е жива,
щом спомен там блести.
Макар и смачкан
като хартиен лест.
Е, да, тя не е красива,
украсена е с белези,
но все пак я имам...
© Боряна Ганчева Всички права запазени
важното е ...душата да е жива...