31.07.2008 г., 14:55 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
742 0 11
Сутрешна маска
бръчките са опънати
нервите също - за нова игра

       +   +   +
И на клоуна в пробития джоб
няма билети за цирка
не е смешно

    +    +   +

Телеграмата ми до Япония
взе че получи награда -
за хайку

   +   +   +

Целунах вечерната роса
и луната ще остане
неизкъпана

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??