24.05.2019 г., 15:58 ч.

24 май 

  Поезия » Гражданска
428 0 0

Духовност, мъдрост, бъднина

светите братя ни дариха.

Озари ни тяхната светлина,

духа ни те извисиха.

 

Гордеем се с 24 май,

знанието никой да спре не може.

Рода си, българино, знай,

благослови таз дата, о, Боже!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??