19.07.2009 г., 14:03 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
496 0 19

Стихове на омая

                     прелитат,

                     връхлита,

в човешката морна

                     душа.

Свят неземен, пълен

                    с чудеса,

поспри, подай ръка

                   на хора

мили и добри

от планетата Земя.

Чудеса неземни,

вие пълни сте

                   със Свобода!

Опомнете се, хора,

природата пазете,

децата пазете,

слънцата във вашите

                  души

                  пазете!

 

 

94г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??