3.12.2008 г., 7:19 ч.

* * * 

  Поезия
405 0 0

Вече не искам да си спомням кой си,

искам името ти гласно никога да не изричам.

Всичко от паметта си ще изтрия - любов, мечти и нежност...

Ще ти докажа, че съм силна, че всичко мога и без теб,

че не си ми вече нужен - нито ти, нито любовта ти.

За мене беше всичко ти, но твоето безразличие

всичко искрено и детско в мен уби...

Сега ще бъда точно като теб - студена, безразлична, лоша...

Всичко, което беше ти...

И можеш да си горд и да си благодариш,

че превърна едно ДЕТЕ в КУЧКА...

© Траяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??