30.03.2015 г., 0:45 ч.

26 дни откакто 

  Поезия » Любовна
1069 1 2

26 дни откакто за последен път говорихме,

разговор, нормален за нас двамата,

комуникация между мен и теб,

която ми липсва.

 

26 дни откакто спорехме за последно,

поредната караница, която не завърши

като всички останали,

не се извиних, нито пък продължихме

спора или дори друг разговор.

 

26 дни откакто единственият ми избор

беше да се отдръпна и да продължа.

Седмици, които бяха изключително трудни,

но кой би очаквал и нещо различно?!

 

26 дни откакто видях красивото ти лице,

невероятните очи, които са като наркотик,

очарователна усмивка, малкото носле

и голямото сърце.

 

26 дни откакто страдам,

26 дни откакто вече не вярвам,

26дни, а всъщност цяла вечност.

© Емануел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??