27.08.2007 г., 15:46 ч.

:) 

  Поезия
614 0 7
Устните ти викат ми: "Ела,
и дари ни ти целувка.
Нищо че е плаха,
нали е пак милувка".

Ръцете ти карат ме да полудявам,
и кръвта ми почва силно да кипи.
Щом лицето ми погалиш,
сърцето почва силно да тупти.

Очите ти пък, дълбоки са като море.
И тъмно сини кат` небе.
Красиви перлени очи,
имаш, мило ти.

Радостна съм, щом съм с теб.
Щастлива съм от това,
че съдбата двама ни събра.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??