27.05.2020 г., 23:08 ч.

27-ми май — световен ден на спешната медицина 

  Поезия
384 1 3

Бòже
здраве дай
на спешните медѝци

 

кòлчем бдят
спасяват и
чудотвор`ят

 

и
с любов в сърца
и с много жар в зенѝци

 

за животи в битката
проправят
път

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??