May 27, 2020, 11:08 PM

27-ми май — световен ден на спешната медицина 

  Poetry
386 1 3

Бòже
здраве дай
на спешните медѝци

 

кòлчем бдят
спасяват и
чудотвор`ят

 

и
с любов в сърца
и с много жар в зенѝци

 

за животи в битката
проправят
път

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??