21.02.2008 г., 15:41 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
858 1 2

 

 

Нека долепя буза до твоята

да те усетя, да те прегърна с поглед,

да намеря подслон, да отпусна глава,

да се смеем, да чувстваме.

 

 

Нека целуна устните ти,

нежни, мъжки и чувствени,

сочни, смолести... течни,

да се гмурна в сърцето ти

в ума ти, в теб.

© Ана Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??