28.11.2008 г., 20:37 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
547 0 2
Очите затвори да помечтаем,

до следващия миг да замълчим,

като изгубени деца да поиграем

и чудни замъци да построим.

Морето кротко нека ни припомни,

със нежен плисък, шепот и вълни,

че дните без любов ще са отломки

от кораба на нашите мечти.

© Идоменей Каменополски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??