****************
А казвах ти - ще съжаляваш,
но не повярва във това.
Сега в очите ти долавям
една безмерна празнота.
Да, Любовта ми беше чиста,
а ти жестоко ме рани
и раната е тъй дълбока,
че вечно в мене ще гори...
Но днес сърцето ми огряват
на друг най-топлите лъчи.
Надявам се да са щатливи
най-сетне бъдните ми дни.
А теб - дори не те и мразя...
Върви напред и намери
в живота смисъла и красотата
между две влюбени души.
Да. Можехме да сме щастливи,
но в миналото е това
и мисля, че сега намерих
на любовта каква е същността.
А казвах ти - ще съжаляваш...
Защо не вярваше в това?
Сега в очите ти долавям
нещастие, срам и тъга...
27.11.07
© Надя Всички права запазени
на любовта каква е същността'
Кажи ми и на мен каква е
Поздрави за хубавия стих