13.03.2008 г., 11:15 ч.

*** 

  Поезия » Друга
770 0 1

Когато болката преглъщаш,

разкъсва се сърцето тъжно

и изтича се кръвта от вените,

а ти със страх броиш звездите...

Прокрадва се абсурда зад завесите

пролуките потулени да търси -

открива само бегло отчаяние,

защото ориста е безвъзвратна...

        

               01. юни, 1999 г.

© Стефка Данева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??