Играта на мечките
1. Добрата Мецана 2. Мечката Полина
върви по поляна бере детелина.
и си пее, ли пее Ще строи тя къщурка
къде ще живее. за водна костенурка.
3. Мечокът Николай 4. Тези три мечки
ще бъде полицай. ядат буболечки.
В хралупа ще живее Свирят на пиано
и песни ще пее. и си лягат рано.
5. Комшията Зайо 6. Тука трябва щем-не щем ги пита за лед, вече разказа да спрем.
а те му препоръчват Засега нищо няма да ви кажа,
шоколадов сладолед. но друг път повече ще ви разкажа.
© Галина Методиева Всички права запазени