1.02.2013 г., 8:01 ч.

33 думи 

  Поезия
1499 0 6

33 ДУМИ

 

Една свещица восъчна,

а колко мрак развиделява,

една прашинка пясъчна

в окото, мира ти не дава,

една трошица хлебена

и в шепата ти птиче шава,

а дума, даже неизречена,

в сърцето огън разгорява.

© Калин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??