1 февр. 2013 г., 08:01

33 думи 

  Поэзия
1500 0 6

33 ДУМИ

 

Една свещица восъчна,

а колко мрак развиделява,

една прашинка пясъчна

в окото, мира ти не дава,

една трошица хлебена

и в шепата ти птиче шава,

а дума, даже неизречена,

в сърцето огън разгорява.

© Калин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??