12.04.2006 г., 21:50 ч.

36 

  Поезия
672 0 1
36 квадрата тишина...
И някъде са запалени хиляди празнични свещи.
Сигурно там се събличаш?
И там се радваш...
Много ли питаш за мен?
Имаш ли още врати за мен?
Виждаш ли ме през прозореца?
Смъртта ми ли е твоя?
Искаш ли още да ме удариш от яд,че съм ТАМ?
Чуваш ли още как пея в банята?
Колко тясно-36 квадрата тишина.
Около теб се въртят всичките ми луни.
Толкова малко дъждове.
От всичките,всичките ги изпих!
Хиляди празнични свещи...
Утре е точно на 36 квадрата тишина.
Боли ли те още от някой мой смях?
Аз пак съм ТАМ.Не в мен.Удари ме!
Всичко е 36 квадрата тишина...

Освен теб!
!

© Диана Маринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пак казвам за всички, които не знаят: след запетайка има интервал. След точка - също.
Предложения
: ??:??