19.01.2018 г., 10:18 ч.

... 

  Поезия » Любовна, Друга
304 0 0

Лежа и плахо се запитвам...
Смисъл има ли да се опитвам?
Тъмна бездна в мене тлее.
Моето сърце, закърпеното, зле е.

 

Лежа и плахо си милея,
обич нова да не пропилея.
Интуицията да не ме залъгва,
защото мъката по тялото ми тръгва.

 

Ден и два въртя се във леглото,
скована нещо ме държи защото
Пак се бях поддала на сърцето,
с тънка нишка страх обзето.
 

© МагиМаги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??