3.08.2008 г., 19:00 ч.

* * * 

  Поезия
656 0 0
Кажи "Обичам те" за първи и последен път,
вземи сърцето ми и продължи по своя път,
и моля те, никога назад недей да се връщаш,
и никога повече не смей да ме прегръщаш.
С болката в сърцето остави ме отново сама,
аз ще преживея всичко с една горчива сълза,
и отново за теб ще копнее моето сърце,
но искам да остана за теб непознато лице.
Че си ме познавал някога ти забрави,
да си спомняш ти забранявам, разбери!

© Красимира Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??